TYÖNHAKIJA, ME VÄLITÄMME SINULLE TYÖN.

TAVOITTEENAMME ON YHDISTÄÄ TYÖ JA TEKIJÄ

Meidän tavoitteemme on yhdistää työ ja tekijä. Meidän kauttamme löydät monialaiset mielenkiintoiset työpaikat, ja hakeminen on helpompaa kuin koskaan. Luomalla profiilin järjestelmäämme varmistat myös sen, että voit tulla löydetyksi - melkein kuin kotoa haettaisiin.

Kauttamme voit työllistyö vuokratoimeksiantoon tai suoraan asiakasyritykseen Vuokratoimeksiannossa työnantajana toimimme me.

--> lue lisää erilaisista työllistymismalleista täältä!

Mikä on sinun Talenttisi?

HAE AVOINTA TYÖPAIKKAA

Voit hakea yksittäistä työpaikkaa tai tehdä työnhakijapofiilin, jonka avulla mahdollistat hakemusten lähettämisen nopeasti jatkossa, ja annat rekrytoijillemme mahdollisuuden suositella sinua työnantajille.

Kirjautumalla sisään rekrytointipalveluumme, luot itsellesi samalla oman hakijaprofiilin. Profiili on nopea täyttää perustiedoilla, joiden oheen voit liittää liitteitä, kuten CV:n ja voit päivittää sitä aina työpaikkaa hakiessasi. Kun haet työpaikkaa, tarvitsee sinun liittää halutessasi ainoastaan hakemus, sillä muut tiedot tulevat automaattisesti hakijaprofiilistasi. Tämän helpommaksi työnhaku ei voi muuttua!

Selkeä rekrytointiprosessi

Me pidämme huolen siitä, että hakemukseesi reagoidaan rekrytoinnin edetessä. Pysyt ajan tasalla sen kaikista vaiheista, etkä enää kuluta aikaa turhaan odotteluun.

Sopiva työ juuri
sinulle

Välitämme aidosti siitä, että onnistumme. Meille onnistuminen on jokaisen työnhakijan kohdalla se, että löydämme juuri hänelle mieleisen ja sopivan työn. Siihen pyrimme, ja siksi teemme työssämme myös suorahakurekrytointia.

Helpompi tapa työllistyä

Yhden hakemuksen ja työpaikan sijaan avaat ovet myös muihin avoinna oleviin tehtäviimme. Jos löydämme sinua kiinnostavan työpaikan, saatamme hyvinkin suositella sitä sinulle. Tämä tarjoaa helpomman ja nopeamman tavan työllistyä.

TEEMME TYÖTÄ PUOLESTASI

Neuvottelemme puolestasi kilpailukykyisen palkan ja työehdot

Selvitämme puolestasi yleiset työpaikkaa koskevat kysymykset

Olemme tehneet taustatyön rekrytoivasta yrityksestä puolestasi